How do you like your steak?
Vrijdagavond special
Kies de beste 'biefstuk' in welke vorm dan ook, cote de boeuf is favoriet.
Laat deze ruim een uur op kamertemperatuur komen. Smeer het vlees een half uur voor bereiding in met (wijn)zout, grof gemalen peper, een halve knoflookteen en olijfolie. Laat een goede (grill)pan echt flink heet worden en bak het vlees om en om tot gewenste gaarheid. Zodra het goed gegrild is; hoe zachter de veerkracht van het vlees hoe roder het is.
De rusttijd van minimaal 10 minuten bepaald de smaak. Met béarnaise, frites of puree en groene sla met mosterd-vinaigrette; als steaksandwich met rucola, tomaten-salsa en gegrild stokbrood met olijfolie en knoflook.
Vrijdagavond special
Kies de beste 'biefstuk' in welke vorm dan ook, cote de boeuf is favoriet.
Laat deze ruim een uur op kamertemperatuur komen. Smeer het vlees een half uur voor bereiding in met (wijn)zout, grof gemalen peper, een halve knoflookteen en olijfolie. Laat een goede (grill)pan echt flink heet worden en bak het vlees om en om tot gewenste gaarheid. Zodra het goed gegrild is; hoe zachter de veerkracht van het vlees hoe roder het is.
De rusttijd van minimaal 10 minuten bepaald de smaak. Met béarnaise, frites of puree en groene sla met mosterd-vinaigrette; als steaksandwich met rucola, tomaten-salsa en gegrild stokbrood met olijfolie en knoflook.
Reacties
Een reactie posten