Trading Silver into Gold

Foto: Soms vind je 'verse' zilveruitjes bij de goede groenteboer. Eventueel op bestelling. Die moeten dan wel gepeld worden, fijn werkje met een glaasje en mooie muziek. 
Deze smoor je tot zacht in een beetje boter, water en een flinke lepel suiker. Ongeveer half uurtje. Hoe langer je ze inkookt hoe meer ze karamelliseren. Lekker bij een Boeuf Bourguignon. Hele kleine sjalotten kan ook maar dan is de smaak iets scherper. Soms vind je 'verse' zilveruitjes bij de goede groenteboer. Eventueel op bestelling. Die moeten dan wel gepeld worden, fijn werkje met een glaasje en mooie muziek.
Deze smoor je tot zacht in een beetje boter, water en een flinke lepel suiker. Ongeveer half uurtje. Hoe langer je ze inkookt hoe meer ze karamelliseren. Lekker bij een Boeuf Bourguignon. Hele kleine sjalotten kan ook maar dan is de smaak iets scherper. Ook heerlijk met een beetje droge sherry. 

Reacties

Populaire posts